Uw dier onze zorg!
Bel ons: 0545-481666
voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaarPuppyconsult


Gefeliciteerd met de aankoop van uw pup!

De eerste weken dat de pup bij u in huis is krijgt hij veel nieuwe indrukken. Dit is het moment waarop de hond het meest leert.
In deze periode komt hij natuurlijk ook 3 keer bij de dierenartspraktijk voor zijn enting.

Ook dit is allemaal nieuw en erg spannend. Na de 3e enting op de leeftijd van 12 weken komt hij vervolgens bijna een jaar niet meer bij de dierenarts (indien hij natuurlijk niet onverwachts ziek wordt of dergelijke). Hiervoor hebben wij het puppyconsult geïntroduceerd.

Het puppyconsult wordt gedaan door 1 van onze assistentes en is geheel kosteloos. De pup komt op de leeftijd van ongeveer 4, 5 en 6 maanden bij ons langs op de praktijk. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij de assistente.
Tijdens dit consult wordt de pup gewogen en nagekeken en worden er verschillende onderwerpen met u besproken, bijvoorbeeld wisselen van het gebit, ontwormen en ontvlooien, castreren of steriliseren etc.
Tevens heeft de pup deze keren geen nare ervaring omdat er verder niet geprikt wordt zoals bij de enting wel het geval is.

Het is daarnaast dus ook bedoeld om een bezoek aan de dierenarts een positieve ervaring te laten worden. Mocht u zelf vragen hebben dan kunt u deze uiteraard ook stellen tijdens dit consult.